Kérdés Megoldás
Nem tudok belépni. Belépésnél minden esetben a felhasználó nevet és a jelszót kell megadni. Ne az e-mail címet írd a felhasználó név helyére. A Maradjon bejelentkezve gombra kattintva lehet bejelentkezve maradni. Gyakori használatnál érdemes ezt az opciót választani.
Elfelejtettem/nem működik a felhasználóvem. A felhasználó név nem módosítható és e-mail címmel sem helyettesíthető. Az info@okosdoboz.hu címen lehet emlékeztetőt kérni abban az esetben, ha elfelejtetted.
Elfeljtettem a jelszavam. Az Elfelejtett jelszó módosítása gombra kattintva lehet új jelszót kérni. A kapott emlékeztető tartalmazza a felhasználónevet is, ezt is be kell írni a belépéskor.
Nem műkik az oldal/nem jelenik meg a feladat. Ebben az esetben érdemes először a böngészőt frissíteni illetve a gyorsítótárat törölni. Az internet böngésző programok gyorsítótárai (cache) eltárolnak bizonyos információkat a meglátogatott web oldalakról, így az adott oldal a jövőben gyorsabban tud betöltődni. Ezt a gyorsítótárat böngésző típusok és verziók szerint különböző módokon lehet törölni.

Internet Explorer, Firefox, Chrome v10+: Nyomja meg a CTRL + F5 billentyűkombinációt.

Safari: Nyomja meg a CMD + R billentyűkombinációt.
Nem töltődik/lassan töltődik be az oldal. Az otthon oktatás és a távmunka miatt elképzelhető, hogy átmenetileg lassul az internet. Érdemes pár perc múlva újra próbálkozni.
Nem értem a feladat utasítását. Abban az esetben, ha nem egyértelmű egy-egy feladat utasítása olvassátok el el a Diákoknak vagy Tanároknak szóló leírást. Ez a feladat jobb felső sarkában található gombokon keresztül érhető el. Itt további segítséget kaptok a feladat megoldásához.
Visszejelzés küldése. Az oldalon található visszajelzés gombra kattintve nem a tanároknak, hanem az Okos Doboznak tudtok üzenetet küldeni. Itt lehet jelezni az oldal használatával felmerülő bármiylen problémát.