Tanár modul

Az Okos Doboz Tanári modul használatához a pedagógusoknak regisztrálni kell az oldalon. Fontos, hogy a pedagógusok tanárként regisztráljanak, mert a funkciók csak ebben az esetben érhetőek el. 

A  modulon keresztül dolgozatot, házi feladatot vagy éppenséggel szorgalmi feladatot is adhatnak a pedagógusok.

A lent felsorolt funkcióknak a segítségével diákok nem csak önállóan barangolhatnak az Okos Dobozon található több ezer digitális tartalom között, hanem irányítva a pedagógusok által megszabott kertek között oldhatnak meg feladatokat. A rendszer automatikusan menti az eredményeket, így a pedagógusok azonnali visszajelzést kapnak a diákok előrehaladásáról.

A Tanári modulon keresztül a feladatokon túl a pedagógusok kognitív képesség felmérő fejlesztő játékokat is adhatnak diákjaiknak, melyek segítségével felmérhetik vagy akár fejleszthetik diákjaik egyes gondolkodási képességét. A modulhoz tartozó riportok segítségével egyénre vagy akár csoportra szabott elemzést is kapnak az egyes képesség területek fejlettségéről, korosztályos, csoportos vagy akár országos viszonylatban.

Elérhető funkciók

  • Diákok adminisztrálása – személyes címjegyzék összeállítása,
  • Feladatok kiosztása - dolgozatok – Dolgozatlap és Dolgozatok funkciók alatt
  • Eredmények – a diákok által megoldott dolgozatok eredményeinek áttekintése
  • Megosztások

Ezekről a funkciókról az alábbi menüpontokban részletes leírást találnak. A Tanári modul módszertani alkalmazásáról az oldal láblécében található Módszertani kézikönyv tartalmaz részletes információt.