Oktató videók

Örömmel látjuk, hogy egyre több tanár regisztrál oldalunka és munkájukhoz felhasználják az oldalon található Dolgozat funkciót. A Dolgozatlap-Dolgozatok funkcióval lehet a diákoknak irányítottan feladatot küldeni és a diákok előrehaladását, eredményeit nyomon követni.

Annak érdekében, hogy a pedagógusok még gyorsabban el tudják sajátítani a Dolgozat készítése funkciót készítettünk két rövid videót.

Az elsū videóban megmutatjuk, hogy  milyen lepésekben lehet diákokat felvenni a személyes címlistára. A videóból az is kiderül, hogy hogyan lehet tanuló csoportokat kialakítani a diákokból. A videó itt érhető el:

Diákok adminisztrálása

 

A második videóban bemutatjuk, hogy hogyan kell dolgozatokat összeállítani és azokat kiosztani a  diákoknak. A videó itt érhető el:

Feladatok kiosztása, Dolgozatok

 

A harmadik videóban bemutatjuk, hogyan tudják az oldalon regisztrált diákok az Személyes oldal Új megosztások menüpontra kattintva megosztani a feladatokon elért eredményeit tanáraikkal. A tanárok Személyes oldal menüpontban lenyúló menüsorban a Megosztott eredmények alatt találják, azokat az eredményeket, amiket a diákok megosztottak velük. A videó itt érhető el:

Megosztások

 

Az Okos Doboz oldal, taralmait és a diákok személyes oldalát bemutató videók az alábbi linkeken érhetőek el:

Játék a tanulás!

Feladatsorok

Videók, játékok

Személyes oldal