1-4. osztály: matematika dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat alsó tagozat számára matematika tantárgyból. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább

1-4. osztály: magyar irodalom dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat alsó tagozat magyar irodalom tantárgyból. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább

1-4. osztály: magyar nyelvtan dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat alsó tagozat számára magyar nyelvtan tantárgyból. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább

1-4. osztály: környezetismeret dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat alsó tagozat számára környezetismeret tantárgyból. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább

5-8. osztály: matematika dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat 5-8. évfolyam számára mamatematika tantárgyból. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább

5-8. osztály: magyar irodalom és nyelvtan dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat 5-8. évfolyam számára magyar nyelv és irodalom tantárgyból vegyesen. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább

5-6. osztály: Természetismeret dolgozatok

Az oldalon található feladatsorokból állítottunk össze egy 10-15 feladatból álló év végi felmérő dolgozatokat 5-6. évfolyam számára természetismeret tantárgyból. A felmérők a tanári személyes oldalon a Dolgozatok alatt érhetőek el.

Tovább